Oversigtskalender

... GUDSTJENESTE I FAURHOLT KIRKE
Søndagen er gudstjenestedag.
Tidspunkterne for højmessen er kl. 10.00. Morgengudstjenesten er kl. 8.30
Der inviteres til enkelte aftengudstjenester.

... KIRKEKONCERT i FAURHOLT KIRKE
Onsdag, 30. november kl. 19.30: Gospelkoncert ved det lokale gospelkor. Korets leder er Lydiah Wairimu.
Søndag, 18. december kl. 16.00: Julekoncert med luciaoptog.  Sopran Mariann Mikkelsen, Aarhus, akkompagnerer sig selv, på harpe, fløjte eller guitar.
                                                           Efter koncerten er der julehygge i SogneHuset.

ARRANGEMENTER I SogneHuset

... FOREDRAGSAFTEN
Mandag 31. oktober kl. 19.30
Mød spidskandidaterne til borgmesterposten!
Menighedsrådet inviterer de personer, der er klar til at overtage posten, til en åben samtale om ideer og værdier, som vil være vigtige at forfølge som kommunens leder.
Frank Heidemann fra Socialdemokratiet og Ib Lauridsen fra Venstre har sagt ja tak til at deltage.

...KIRKEAFTEN
- et tilbud om voksenundervisning, refleksion og debat.
Overskriften er: TRO MØDER TRO
Tirsdag, 11. oktober kl. 19-21: 2000 års kirkehistorie på 2 timer fortalt af to lokale præster.
  Oplæg ved sognepræsterne: Jens Peter Garne og Karin A. Vestergaar

Torsdag, 17. november kl. 18.00-22.00: Kirkevandring til den ortodokse kirke i Isenvad, den katolske kirke i Herning og den lutherske kirke i Faurholt.

Torsdag 19. januar kl. 19-21.30: Filmaften. To verdener. Filmen er baseret på en sand historie om en piges kamp for at forlade Jehovas Vidner.

Tirsdag, 7. marts kl. 19-21: Nye salmer, skrevet til brug i gudstjenesten og til "de måske kristne".

Foredrag ved salmedigter og foredragsholder Iben Krogsdal, Hjortshøj.

---SENIORTRÆF

- en hyggeeftermiddag med ny inspiration, fællessang og fællesskab.

Onsdag, 9. november kl. 14.30: Historien om Ruskjærholm, - lidt om Kræftens Bekæmpelse, og om aktiviteterne på Ruskjærholm.
   v. Henning Busk, tidl. skoleinspektør og formand for den lokale afdeling for Kræftens Bekæmpelse.

Onsdag, 8. februar kl. 14.30: Kunsthåndværk og Kirke

v. væver Lene Abildgaard Knudsen og Poul Erik Knudsen, præst og provst i Ikast Brande Provsti.

Onsdag, 29. marts kl. 14.30: Jeppe Aakjær, født i Fly i 1866 - død i Jenle 1930

Birthe Lindved fortæller om hans liv og digtning, og undervejs vil vi synge sange fra hans sangskat.

...NYTÅRSFEST
- en fest arrangeret sammen med Familie og Samfund

Fredag, 15. januar kl. 18-22
Lederne af det kendte kor Den Totale Dekadence, Aage og Hanne Christiansen,  også kendt fra Ikast Gymnasium, har lovet at medvirke med et sangprogram.

...UDFLUGT
lørdag, 10. juni